JobbaJobbaJobba!

Tjulololo bloggreaders! If there are any?

Jahapp.. Onsdag igen. Vaknade seg som fan upp imorse, samma gamla vanliga, till jobbet och bara få igång sig själv.
VaknaVaknaVakna.
Var det vara att gör för var taggad på något sett att komma till jobbet. För idag var det Mickes sista dag på Restaurang Våg.. Han som är så störtskön och skämtar om att jag är hans plastpappa då han har en affär med min morsa i smyg, och man kan verkligen skämta med honom om allting. Man märkte att det var hans sista dag där idag. Han ville riktigt gärna jävlas med varenda en, samt var på ovanligt bra humör. Han är nog glad att komma bort därifrån och få lite semester ett tag.
SaknaSaknaSakna.
Förresten igår så när jag sku göra mina gamla sallader för att gå ut och hämta dressingen där dem gör sushin kände jag igen en riktigt bekant röst bakom mig som satt och åt. "Aa, du dansar bra, du har fin rörelse i höfter och du rör dig som en prins. MEN: Det här är inte Rumba." Tony Irving satt där och käkade lite sushi med sitt sällskap. Lite coolt ändå att han kommer dit och käkar. Han ville nog se alla snygga killar, inklusive mig där:
NaknaNaknaNakna.
Men neej, inte en chans att jag skulle göra det. Kanske i smyg, men inget som jag säger till er.
Jaja vidare till dagens dag. Sebbe och Angelica kom förbi och hälsade på mig, så fick lite sällskap hemåt. Men först skulle vi tacka av Micke med lite tårta och en bärs. Skål på den! Var faktiskt sorligt.. Vem ska man nu kunna skämta med som man gjorde med Micke? Får väl hitta någon. Finns ju alltid Kadir iförsig!
ÄtaÄtaÄta.
Gjorde vi på Angelicas baksida, då jag lyckats få med mig några sallader som blev över från idag, så satt där i solen med lite snack och käkade.
Hade fått med mig lite sushi därifrån också, och säkert tänker en del också, uuusch Gud va äckligt!
Men vafan, det jag åt var: Räka omlindad med ris, Lax omlindad med ris och Tonfisk inlindad med ris. Var riktigt gott faktiskt. Trots att jag själv inte åt upp Laxen eller Tonfisken. Haha..
Kom till Våg och testa den! Är riktigt prisvärt och gott som fan.. Eller aa en del grejer ivarjefall.
TätTätTät.
Hoppas jag att jag är efter sommarens alla timmar jag jobbat. Så hoppas att man kan lägga undan en del också så att man har sedan tills då man behöver.
T.ex när jag och Sebbe ska till Barca senare i höst och kolla på fotboll. Nujjz!



Men nu så ska jag ner och käka lite Pannkakor med Grädde & Färska Jordgubbar.




See u later, alligator. In a while, crocodile.
Peace Out Motherfuckers!

En underbar dag som idag, som idag, som idag - Tisdag.

Chapiiing!
Börjar med gårdagen:
Jag skrev ju i gårdagens inlägg att jag sku till Lugi och hälsa på lite och se hur han hade det i Svedmyra. For dit, drack kaffe, snackade, kollade på roliga klipp från Chris Rock och Magnus Betnér.
OjOjOj.
Denna Magnus Betnér. Det finns nog int någon annan i svenska Elit komikerkåren som är så bitter och har så många bra poänger med hur samhället är och reflekterar med roliga vinklar hur har själv tolkar det. UNDERBART ROLIG!
SkojSkojSkoj.
Var det int imorse när jag vaknade upp klockan 05.30. Efter endast 5 timmars sömn! Fan jag behöver minst 9 timmar för att vara utvilad. Men bara klä på sig, bege sig mot tuben och åka till Vågen. Tar man sig bara dit så är allt lugnt och man har bra sällskap runt sig som piggar upp en.
O´boyO´boyO´boy.
Vad killen Gustav lär sig in nya rutiner snabbt! Fan lät honom stå och lägga upp alla sallader själv för att testa honom, medans såklart jag gjorde annat. Så ond är jag int att jag står där och int gör någonting. För jag är int:
LojLojLoj.
Utan tvärtom! Jobbade på bra idag, och mitt och Gustavs samarbete var grymt och vi gjorde allt som sku göras till utsatt tid. Väl under A Lá Carten så var det dock mer att göra, och alla 20 förberedda sallader som vi hade gjort, gick åt som smör i solskenet. Int så konstigt då det var sjukt varmt och soligt ute idag = Salladsväder.
JoyJoyJoy.
Kände jag när fick för mig att jag sku gå från Liljeholmen hem till Enskede i det vackra vädret. Och fyhelvete vad varmt det var att gå! Men skönt att det fläcktade lite från vindarna som strök förbi då och då.

Men nu ska jag gå ut igen i det varma, sköna, underbara vädret och äta lite lunch som jag tog med mig hem från Våg.
GottGottGott.
Ja faktiskt.
Lite.
SmåttSmåttSmått.


Så ska det se ut inatt!!

Peace Out Motherfuckers!

Samma gamla Måndag - 28 Juni.

Heeey ho, let's go!
MåndagMåndagMåndag. Varför är det alltid Måndagarna som får stå ut med mest skit av alla dagar i veckan?
Men vafan, tänk på att en ny vecka börjar i stället och du kommer att få uppleva många roliga saker! Be like moi!

Vaknade upp imorse efter att ha sovit typ 5 timmar.. Klockan stod på 05.30.. Arrghh!
Men ingenting att göra åt det, bara stiga upp och pallra sig till jobbet. Eftersom det var mer att göra i köket denna vecka så började jag 06.30 istället för 07.00. Men det är inget dåligt med det, blir ju bara mer cash för min del!
GillaGillaGilla!
Jobbade på och fick sällskap av en provjobbare vid namn Gustav. Sjyst, trevlig och lyssnade framförallt på vad han sku göra för någonting. Vart snabbt klar med sina uppgifter man satte han på, och ville alltid ha något nytt för att visa fram fötterna så mycket som möjligt. Vilket är riktigt bra!
ImpaImpaImpa!
Mycket vackert väder idag som alla såg och kände, så gick ju sallad utav bara helvete. Jag som trodde att det sku bli lite mindre eftersom många går på semester just i veckan. Men icke sa Nicke.
JobbaJobbaJobba!
Det var allt som gällde för min del, som fick bra hjälp av Gustav!
Framåt 14.30 så åkte jag hemåt med Micke, skilldes åt vid Gullmars efter att han sku gå till Systemet!
Vilka får inte följa med in på Systemet??
HundenKattenGlassenHundenKattenGlassenHundenKattenGlassen!
Gick ner till perrongen för att vänta på tåget, går förbi något bekant ansikte som nickar åt mig, fattar int alls vem det var och går bara vidare... Väl framme vid Socken så går samma kille av med en till i sällskap.
Stannar för att hålla dörren öppen till en tjej framför dem för att se ifall jag kan koppla vilka det var som jag tyckte mig känna igen.
Men vafan, det var ju Jens & Robin! Grabbarna jag träffade på Klara och Annas fest för typ 2 månader sedan.
"NuKörVi" grabbarna följde jag med och snackade lite igenom gamla Enskede, tills vi kom fram till Margaretaparken, då dem sku vidare till en kompis.
TrevligtTrevligtTrevligt!

Snart är det nog dags att gå och lägga sig för att orka upp vid samma tid igen.. Så man int är alldeles för sliten!
Men verkar nu bli en sväng förbi Lugi och dricka lite kaffe och snacka! :)

U see what it is!

Peace Out Motherfuckers! //CRIS!

Grymt bra låtar!

General Knas – Delelelelelelelikat - Feat. Kapten Röd




Kiss – Crazy Crazy Nights




Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (Esto es ¦frica) (Cancion Oficial de la Copa Mundial de la FIFA (TM) Sudafrica 2010)




Cock Sparrer – England Belongs To Me





Nu lite bra Party Låtar:

Étoiles Filantes – Ingen kan älska som vi 2010 - Étoiles Filantes Radio Remix
Sidney Samson – Riverside (Let's Go) (feat. Wizard Sleeve) - Dirty Edit
Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit
Klaas meets Haddaway – What Is Love 2K9 - Klaas Radio Edit
Jason Born – Fireflies - Damn-R Remix Edit
Pitbull featuring Akon – Shut It Down
Tinchy Stryder – Never Leave You - Single Version
Brädi – Vihreempää feat. Redrama


Now U got something to listen at! :D
// Peace out motherfuckers!!




Oroliga föräldrar!

EyEyEyEyEy!!
Midsommar tramset äntligen över!! Neej, men hade int den bästa midsommaren denna gång, så är lite sur över att det int hände något skojigt som det brukar.
Var fan sjukt taggad från det att jag slutade för dagen på Våg och fick lite långledigt.. Men inget, absolut inget hände ju! Sjukt besviken.
Men igår var jag sjukt pepp igen på att dricka, så ringde upp Angelica för att se vad som hände. Hon var ganska seg och trött, men hon piggnade till efter en liten promenad runt Fina Gamla Enskede!
Sedan drog vi hem till henne och satte oss på hennes bakgård och chillade galet med Jenny som också kom förbi som sällskap. Angi blev sugen på chokladbollar fixade det på 2 röda. GottGottGott var det! :)
Kvällen fortlöpte och vi fick sällskap av 1 skadedjur och en skön fylle Bajare. Såna tackas det aldrig nej till!
Dem satt där tills klockan blev 1 efter några öl och lite sprit var det dags för dem att gå hem och lägga sig. Ni vet småbarn har tider att passa... :D Haha, som man int själv har det eller?
Jaja, Angi och jag beslutade att ta en till promenad efter att vi lämnat Jenny hemma hos sig själv.
Gick runt Enskede ännu en gång, och solade höll på att närma sig att gå upp.
Väl hemma efter promenad nummer 2 så var vi ännu int tillräckligt trötta för att gå och lägga oss. Så hem igen till Angi och kollade på alltid lika rolig Robert Gustafsson humor med filmen Grogg*. Riktigt roliga sketcher i den filmen, rekomenderas starkt.
Man märker int själv hur trött man är förrän man har lagt sig ner och just då känner man att det sku vara jävligt skönt och bara gå till sin stora varma säng.. Så knäppte av filmen och gick upp för att inspektera Angi säng. Den var brutalt skön, så beslutade mig efter mycket övertalande att jag fick sova i hennes säng, och hon i sina pärons säng. Klockan var då 4!!!
Klockan halv 9 ringer det på dörren.. Lägger bara märket till just att det ringer på men orkar int engagera mig mer i det och somnar om igen.
Någon timme senare kommer Angi in i rummet.. UPP OCH HOPPA! Fast neeej, orkade verkligen int, så låg kvar i sängen ett tag till.
När jag vaknar upp lite mer och fattar vad som är upp och ner, så säger Angi att det var min farsa som hade ringt på tidigare den morgonen och undrade ifall jag var där.

Kommer hem något senare.. Päronen hade gått ut klockan halv 7 för att gå ut och leta efter mig, eftersom dem int hade fått tag på mig, och min mobil är kvarglömd på Åland.
Haha, ojojoj.. Det är int bra med Oroliga föräldrar! Men visst det är bra att dem bryr sig och så, men att dem ska ut mitt på morgonen och leta efter mig är ganska onödigt. Okej dem vet int vart jag är osv, men knappast att jag bara sådär sku försvinna under en natt och aldrig komma tillbaka. Man kommer ju hem igen. :P


Kanske min far imorse?


Btw: Sku även vilja passa på att gratta en kamrat som är helt underbar person på alla dess sett, trots att jag int känt henne så länge så är hon väldigt jordnära och har en härlig personlighet!
Hoppas att du får en riktigt underbar 18-års dag!

GRATTIS PÅ 18-ÅRS DAGEN CAMILLA!! :)



Sorry om jag bara tar en bild sådär utan att fråga. Hoppas att det är okej :)

Peace Out Motherfuckers!!

I Will Never Fall In Love Love Love Again.

http://open.spotify.com/track/2fYQw86o7td8DfQxo6Xkqj
Reckless – The End



Time 4 some fun! För 1 gott skratt förlänger livet.

Nu är det dags för att dra några riktigt roliga historier igen..
!SE UPP! Dö int av garv!

1:
Johan gick och var mest småsur – fel på jobbet, fel på arbetskamraterna, fel på kaffet, fel på chefen, fel på… Till slut tröttnade chefen och sa till på skarpen:
- Gör mig en tjänst! Ta ledigt resten av dagen, åk hem och dra över frugan och kom tillbaka i morgon, du skall se att det gör dig gott och att du blir på bättre humör.
Johan stämplade ut och gick. Nästa dag kom Johan tillbaka, skinande som en sol och var på ett underbart humör. Chefen kallade till sig honom och sa:
- Hur gick det?
- Det var kanon! Hon var helt vild! Vi älskade hela eftermiddagen.
- Jag sa ju att du skulle må bättre!
- Ja, tack skall du ha för tipset! Himla trevligt hus ni bor i förresten…

2:
Lille Pelle kommer till skolan på morgonen och frågar fröken:
- Kan man komma till himlen med benen före?
- Nej Pelle lille, det tror jag inte man kan.
- Det var konstigt fröken. För när jag kom hem från skolan igår så låg mamma med benen rakt upp i vädret och skrek:
- Ohh gud, jag kommer! Ohh gud, jag kommer!
Och jag tror faktiskt att hon hade gett sig iväg om inte brevbäraren hade legat ovanpå och hindrat henne.

3:
En Stockholms playboy var på semester i Gällivare, på kvällen hängde han i baren på Nex där han raggat upp en lokal flicka. På hotellrummet frågade flickan honom förtroligt:
- Hördu.. Stockholms flickor brukar prata om ”penis”. Vad är det för något??
- Det ska jag visa dig. säger playboyen och drar ner byxorna.
Gällivareflickan studerar apparaten en kort stund sen skiner hon upp och säger:
- Aha, det är ju som en kuk, fast mycket mindre.

4:

En arbetsgivare tog in fyra personer på anställningsintervju. Han tänkte göra en lite annorlunda intervju så han ställde bara en fråga. Han sa:

- Vad är det snabbaste ni vet?

Den förste tänkte en stund och så svarade han:

- Det måste vara tanken. Plötsligt poppar den upp från ingenstans.

Arbetsgivaren antecknade och vände sig till den andre. Han tänkte också efter innan han svarade:

- Jag tror att en blinkning är det snabbaste som finns. Den är ju över i samma sekund som den den börjar.

Fler anteckningar. Den tredje:

- Jag tror på ljuset. Om man går in i ett mörkt rum och trycker på ljusknappen så badar rummet i ljus samma stund som man trycker.

Arbetsgivaren antecknade och tyckte detta svar var mycket intressant eftersom han också ansåg ljuset var det snabbaste som fanns, men han var ändå tvungen att fråga den fjärde personen om vad han ansåg. Han svarade:

- Diarré.

- Va?

- Jo, häromdagen körde det till mig i magen och jag var tvungen att rusa på toaletten, men jag hann varken tänka, blinka eller tända ljuset innan jag sket ner mig.

Hahahahhaa!
Comments Comments Comments! Vilken var roligast??


Kom ihåg: Ett gott skratt förlänger livet. // PEACE


Fotboll Fotboll Fotboll...

Fan va taggad man blir att vara där på någon av matcherna när man ser dem på Tv.
Tänk att se dem Live och kunna skrika, heja och få dem där glädjerusen man bara kan få om man ser på matchen på plats.
Därför har jag tänkt lite över hur mina sommarjobbs pengar ska spenderas.

1: Åka till England, Old Trafford och se antingen seriepremiären för Manchester United mot Newcastle, eller vänta 2 veckor och se ett klassiskt möte då Manchester möter West Ham.
http://www.youtube.com/watch?v=2GHqFT-TehQ&feature=related

2: Åka till Spanien, Bernaubeu/Camp Nou och se på någon av deras första matcher för att känna av pulsen.
http://www.youtube.com/watch?v=Srre1UaJd2c

3: Åka till Tyskland, Eintracht Frankfurt och se deras rysligt sköna version av Pippi Långstrump.
http://www.youtube.com/watch?v=O99gQAlxsOk

En arena med grymt bra tryck och sång hela matchen igen med bra fotboll är ju det jag vill se. Så ska gå igenom alla alternativen, se vilket som passar bäst och se vilka man kan få med sig för att se på någon av matcherna.



Neej, en ny arbetsdag imorrn, så bara till att gå och lägga sig nu så man orkar med att stå med Ludde och göra massa sallader! :P

Take Care// CRIS!

Dåligt med uppdateringar på senaste. But here we go again!

TjabbaTjenaHalåååå Gleenns! What' up, What' up?
Har tillbringat större delar av helgen på Åland och hos brorsan. Men åkte egentligen över för en anledning, och det var till att festa!
Moa & Amanda hade langat fest långt ut i ödemarken, men mycket folk dök upp som glamourösa look-a-likes av alla möjliga slag. Jag var själv utklädd till en turist som försökte hitta till Hollywood och passa in så bra som möjligt.
På själva festen var det underbart kul att se vad folk hade klätt ut sig till. Vissa såg man ganska snabbt, andra tog det längre tid med. Kom hem sedan till brorsan vid 3 efter att ha liftat skjuts med ett taxi lass som sku till stan. Riktigt sjyst faktiskt av dem, tackar!
Nu på arbetet så är det sista veckan Åke och Micke ska vara där, kommer att riktigt sakna dem med sin fantastiska humor och känsla för lite manlig beröring mellan varandra. Mest Micke då.
Men man kan se det från en positiv vinkel också. Efter att Micke & Åke har dragit därifrån så får jag äntligen stå i varma köket. Som jag har längtat! Slippa stå och göra sallad på sallad och få helt onödiga klagomål från kunderna om dittan och dattan. Fan käka maten och var nöjda. Om ni ska komma dit bara för att klaga, gå och käka på något annat ställe då!
Nu är det dags för Pokerturnering..
See u faaags!

Hoppas bara int att det blir så här när jag kommer till varma sidan:


Rolig historia time!

Det var två finnar, Nilsa och Pinnka, som gick in på en svensk bar. Efter några öl var det dags att betala, varpå Nilsa gick upp till baren och sa:
"Jag drack två och Pinnka fyra."
"Då behöver du bara betala för 4, för det kostar inget att pinka" sa bartendern.
När han kom tillbaka till Pinnka sa han:

"Vilken tur du har Pinnka, du slapp betala"

Norrmannen hittade en videofilm i en låda. Nyfiken på vad det är sätter han den i videon och trycker på play. Han drar efter andan när han får se sin fru har samlag med tre andra män. Han sätter sig ner chockad och funderar. Efter en stund pustar han ut och säger till sig själv:
- Vilken jäkla tur att det bara var på film!

En lastbilschaufför plockade upp en riktigt läcker brud som liftade. Efter några mil frågar han henne vad hon heter.

- Juni, svarade hon och såg generad ut.
- Skäms inte över det, sa chauffören. Jag heter Nisse Nysnö.
Sedan blev det helt tyst. Efter några mil till så ler chauffören med hela ansiktet och säger:
- Visst hade det varit fint med 25 cm nysnö i Juni...

Tre våldtäktsmän hade blivit dömda till kastrering. De stod nu nervösa utanför dörren hos "bödeln". Den förste gick in och de andra två stod utanför och lyssnade spänt. Det hördes ett utdraget:
- aaaaaaaaaaajjjjjjj, när kastreringen utfördes.
Det blev den andres tur och utanför stod den tredje och lyssnade. Denna gång hördes ett korthugget:
AAJJ.
Svetten började lacka på den siste mannen och han bestämde sig för att försöka förhala det hela lite. Han småpratade med bödeln och frågade om inte det var ett väldigt tråkigt yrke. Han fick till svar att det ibland kan vara lite enformigt men för att göra det hela lite roligare så tar jag reda på vad de haft för yrke svarade bödeln. Den förste var snickare, så den sågade jag av, den andre var frisör, så den klippte jag av. Våldtäktsmannen kastade sig nu storskrattandes på golvet och bödeln undrade förolämpat vad det var som var så roligt. Jo, svarade våldtäktsmannen mellan skrattattackerna, jag är glassförsäljare, så min får du suga av!!!


Hollywood fääääääst - Men vad ska man ha på sig?

Jaha, snart slut på ännu en arbetsvecka. För imorrn är det FREDAG!! PeppaPeppaPeppa!
Blir att åka till Åland då man är bjuden på en fäääääääst av Moa & Amanda. Deras tema är faktiskt underbart roligt. Men det är bara svårt att försöka efterlikna någon, då det handlar om Hollywood!
Kanske man bara ska klä sig flott som en rik bitch eller så gör man verkligen ett försök och testar att efterlikna någon. Men sku vara ganska skämmigt om man har klätt upp sig och sedan så ska dem gissa på vem man är, så gissar dem helt åt helvete.
Är det då dem som är dåliga på att gissa eller jag som var dålig på att klä upp mig?!
Blir svårt det där. Men något kommer man ju alltid att ha på sig.

Hoppas att man har en händelserik helg så att man kan berätta en massa saker då man kommer tillbaka hem till Sthlm!!!


Röda Linjen - Den sämsta linjen!

Åkte till jobbet imorse och har börjat med en ny rutt till jobbet för att testa på om det går snabbare eller int. Och imorse så tog jag tunnelbanan till Slussen och sedan så är det bara att byta tåg mot Liljeholmen så är man snabbt och smidigt framme på jobbet. Men i helvete heller att det gick snabbare.
För när jag kommer fram till Slussen så har den linjen drabbats av spårfel mellan Slussen-Zinkensdamm. Ser sedan att folk börjar gå upp från perrongen och ut till väntande bussar, så det var som att "Följa John" påväg dit. Alla gick som i raka led och stod och väntade lydigt som hundar efter sin belöning.

Bussen kommer in, går in och sätter mig.

Äääh, lugnt. Klockan är ju bara kvart i så hinner nog lagom till jobbet ändå. Klockan går, och den blir 06.50, och först då åker den iväg mot Zinken. Väl framme så står tåget inne på plattformen och bara till stiga på. ÅK ÅK ÅK! Tänkte jag när jag satt där. Började ju bli bråttom om jag sku hinna till jobbet eller int!!
Nä bäst att messa Chefen att man blir sen så att han int blir sur om man kommer in försent. Kommer iväg mot Liljeholmen tillslut och kommer till jobbet 07.10 och får veta att jag är först dit efter chefen själv då. Fler än jag hade fastnat med Röda Linjens tunnelbana på jobbet och blev ännu senare till jobbet.
Men aldrig mera den linjen för min del på ett tag!!

Har annars varit roligt på jobbet idag för fick besök av en provjobbare som var runt 35, och sedan en praktikant som var runt 45. 45! PRAKTIKANT?! Då är det verkligen int något som står rätt till.
Och någe vidare på att lägga upp sallader var han ju int. Antingen var det för mycket eller för lite av allting, så lite tillrättavisning fick man göra då och då.

Men det är kul att som yngre kunna ge direktiv till äldre som är mer erfarna.

Snart är det dags för Brasilien - Nordkorea. En riktig utklassning från Brasiliens sida är det jag väntar mig!

HÄSTEN!



Avslutar det hela med en rolig historia:

Det var ett flygplan påväg från New York till Philadelphia. Alla på planet var vita, utom 2. En man med hans son.
Mitt var det var så höll planet helt plötsligt på att störta, så kaptenen sa till alla:
This is a emergency! We have dropped everything that is unnecessary and it's time for you in the plane to start to jump.

Ingen ville såklart hoppa från planet först. Så kaptenen sa:
To not make this unfair we going to say the name in order, starting from A.
Is there any Afroamericans onboard?

Alla kollade runt sig, men ingen reagerade på det så han sa nästa.
Is there any Black people onboard?

Nehe, int heller där kände sig någon träffad.
Is there any Coloured people onboard?

Nämen det var väl själva fan att ingen ville ta sig i kragen och hoppa!
Is there any Dark people onboard?

MEN VAFAN HOPPA NU DÅ!

Till och med sonen började undra varför dem int hoppade trots att dem hade sagt flera saker som stämde in på just dem. Så han frågade sin far:
Daddy, are not we Afroamerican, Dark, Black, Coloured people?
No my son! Today we are Niggers!!



Runaround Suuuuuuuuuuuue...

Idag så vaknade jag upp segt av att klockan ringde och sku på jobb.. Alltid värst på måndagar att stiga upp då det just har varit helg och man ska ställa om tiden helt. Men bara att klä på sig och ta sig ut till Våg. Väl där så möts man av massa jobb som ska göras som vanligt.
40 Räksallader.
20 Ceasarsallader.
20 Hälsosallader.
20 Kräftsallader.
Ett sjuhelvites jobb, men när man väl är klar med det, så kan man int pusta ut heller. För då där det dags för att fixa À la Carte salladerna. Åååh, äntligen klar med dem tänker man. Äntligen lite vila. Men neeej. Dags för salladerna för morgondagen och bara att preppa, preppa, preppa.
Men sedan då man ser att Micke är på lekhumör med vattenslangen kan man slappna av. För då ska det städas och man är nästan klar för dagen och kan gå hem.
Gick hem från Liljeholmen. Var faktiskt riktigt uppfriskande och tog int så lång tid som jag trodde att det sku göra. Tog mig från Liljeholmen till Enskede Gård på 45 minuter!! Det var en riktig promenad, som det ska vara.
Sedan nu så sitter jag och spelar lite Freerolls och ska snart upp till CB och spela lite FIFA10!
Men först så ska ni få en riktig bra låt som int kan få er på dåligt humör!!! WOOOOHOOOOOOO, HEY HEY!

Låten är en gammal låt som jag hörde för ett tag sedan, som verkligen får en på bra humör och vill bara upp och göra sig av med sig massor av energi!

Dion – Runaround Sue


Jag är 15 år. Jag heter Ellinor...

Låten dagen till ära den 13/6 blir en riktig klassiker som dem flesta känner igen när man var liten..

Bert And Herman Hunters – Är det så här när man är kär när man är liten


Siphiwe Tshabalala

Har hittills faktiskt i Fotbolls-VM hunnit sett en av dem snyggaste och coolaste målgester någonsin.
Under matchen mellan Sydafrika-Mexico så gör just mannen med det fräckaste efternamnet 1-0 till Sydafrika. Och målgesten efter heter till duga!

http://www.youtube.com/watch?v=AHtodZEYBe8


ENSKEDE IK!

Tagga till nu Criiis! Match mot Rågsved snart, och det är bara vinst som gäller. Hur ont det än kommer att göra i benet, så är det bara att kämpa tills man ligger ner på marken och blöder!
Så Forza EIK så kör vi över dem!


Samfattning av dagen i kort..

När jag tittade ut imorse så såg jag att regnet öste ner. Jag mig då för att möta Jenna mig beger. Sku följa med henne med att ta hand om några knattar som spelade fotboll, med mig och Jenna vid sidan hade vi full kontroll.
Vi många bollar på träningen sköt, men efter fyra timmar i regnet var jag helt blöt.. Cyklade hemåt och kom in i den härliga värmen, då fastnade jag direkt framför tv-skärmen. Fotbolls-VM är äntligen igång, så sitter nu klistrad framför detta och följer det som en slav. För att hitta en vinnare måste man vara strong, och att se Spanien som etta, är nog för dem ett krav.
Imorrn så är det match igen för min del mot Rågsved, hoppas det int blir som förra matchen då jag mest låg och kved.
Ha det bäst, och köp en häst. Men int av någon Est, för då kanske den har pest.


Proven som aldrig blev skrivna.

Vaknade upp idag vid 9:e så jag sku kunna varit pigg och kry för att kunna skriva de prov som jag hade tagit mig till Åland för att göra. Att missa en hel arbetsdag på grund utav att skriva prov, verkar ju ganska meningslöst eftersom jag vaknar upp seg och allmänt int alls sugen på att skriva prov. Ligger och drar mig i sängen ett tag till, och senast jag sku kunna dra hemifrån Micha tänkte jag var vid 9.40 så att jag sku hinna gå till skolan.
Klockan 09.55 så kollar jag på klockan, och då var det verkligen bråttom att dra till skolan för att hinna komma bara lite sent. Går mot staden och ser att bussen kommer förbi, och springer efter för att se ifall jag kommer med den om den sku ha stannat längre fram. Tur som fan var för att den hade stannat lite längre fram, och hann med bussen till skolan.
Väl framme vid skolan var kl. 10.15 och jag sprang upp för att äntligen bli av med mina omtentor, så jag kunde ha ett trevligt sommarlov utan att tänka på några jävla prov. Uppe i klassrummet så sitter läraren där med mina prov, och jag går fram och vill bara skriva proven och åka hem sedan. Men neeeej.
Läraren säger att jag hade kunnat fråga någon kompis som jag hade träffat på vägen upp till skolan och det var just därför jag hade kommit försent.
Tror han att jag är helt slut i huvudet eller som sku ha frågat någon som har skrivit samma prov som jag sku göra. Jag har väl ett eget intresse i att göra mina prov och göra dem utan att ta hjälp utav någon annan!
Jaja, gick runt på stan sedan med Frankie och åkte sedan hem till brorsan för att se lite vad som hände där. Sku åka över med båten idag var det tänkt, men sedan så har jag min mobil på svensk tid sedan jag varit där, och tänkte int på det då brorsan sa att båten redan har avgått klockan 18.30, och då var klockan 19.10.
Helvete tänkte jag då jag sku upp på jobb imorrn, så imorrn får jag messa till min Chef på Restaurant Våg och säga som det är.. Och det lär ju int alls uppskattas någe vidare av honom.
Ut på stan sedan med några trevliga människor, och träffade Jan Banan, och tog någon bärs med honom. Gick sedan hem och sitter nu och kollar på lite VM klassiker på SVT1..
FAN VA MAN LÄNGTAR TILLS IMORRN DÅ FOTBOLLS-VM BÖRJAR!!!
Vilka som vinner VM står ju fortfarande skrivet i sanden.. Men mina favoriter är helt glas klara: SPANIEN!
Men tänk på att: Bollen är rund......


Fredags dax!

Det är dags för en ny fredag på lut och det är dax för utgång för de flesta som ska festa järnet, bland annat!
Så därför ska den nya sommarplågan som har en helt fantastiskt bra refräng som kommer att eka långt in på sommaren, spelas just imorrn också. Here it is, ladies and gent's!

Sean Banan – Skaka Rumpa




Åland!!

Tjaaa!
Sitter nu på Åland hemma hos Micha och chillar galet, och har 2 styckna omtentor att göra imorrn.. Suck!
Men ska väl ta och pallra mig upp till sjömans för att göra dem där jävla proven så man får godkänt i hela kursen.. :P
Snart är det väl läggdags så man orkar upp och skriva proven, och så man int är helt "gone" i skallen!! 
PUSSSSS! <3

Det är så trendit i ååååår....

Dagens Låt:

Magnus Uggla – Trendit Trendit


Dem tappade sushi faten..

Tjeeeena!
Kan ju varit den roligaste dagen på jobbet idag sedan jag började där!
Började i vanlig ordning att jag stiger upp passligt så att jag hann till jobbet till 7. Kommer dit och behöver int lägga en enda sallad för att det blivit över sedan gårdagen. Så står istället och choppar lite sallad och preppar lite grönsaker och är underbart glad över det.
När städningen är på gång och Åke öppnar ena brunnslocket, så kommer Fadir gåendes med två backar med sushi fat som han ska lämna till Kina nissarna. Påväg till Kina, så måste han gå förbi det öppnade locket, och vips som det är så trampar han rätt ner i hålet och tappar alla sushi faten! Hahahaha, var nog längesen jag sett något så roligt i hela mitt liv som man bara väntade på att få se. Tur för Fadir var att faten int var gjorda av glas, utan av plast!
Klockan blir 3 och det är dags att gå hem efter att ha gjort en del sallader till á la carten och städat min station.
Nu sitter jag hemma och väntar tills klockan blir lite över 17 så att jag kan åka hemifrån mot Åland, för att imorrn göra mina omtentor! Gillas int att bara för att jag missade 1 uppgift i 3 olika ämnen, så får jag underkänt i hela kursen för det.. Dålig stil där! Stannar på Åland tills imorrn då det är dags att åka tillbaka till Sthlm igen och upp och jobba på fredag morgon!
Om muttan är väldigt gles. Då är det bara att säga: Vi ses!!
// Cris!

Dagens Låt:

Paul Simon – Me And Julio Down By The Schoolyard

http://open.spotify.com/track/1XU3s83WnD0EZh6KZHNLEX



Dagen i sin helhet...

Idag vaknade jag upp som vanligt klockan 05.20 och mådde int alls någe vidare och ville int alls gå upp för att jobba ytterliggare en dag Men såsade mig i sängen tills klockan var 07.00, då var det dags att klä på sig kläderna, vare sig jag ville eller int, borsta tänderna, pissa och röra sig mot tvärbanestationen vid Globen. Men det var förbannat svårt att gå med ett högerben helt misshandlat efter glidtacklingarna och några dobbar in i foten sedan fotbollsmatchen mot Västertorp i söndags. Ser ju ut som jag har skitit ner mig när jag går! Inge roligt detta...
Men väl på jobbet så var det dags för sallader som vanligt.. Int är det något direkt roligt jobb, men det ska göras, och jag tjänar pengar på det. Så varför int bara göra det med ett leende på ansiktet? Men väl på jobbet så får man bra sällskap ev Leffe (Emil), Olle (Anders) och Åke (Micke) som höjer humöret och får en att skratta lite då och då. Det är ju just därför man vill jobba också, för att man trivs på sitt arbete.
Framåt klockan 15.00 så slutade jag och fick välförtjänt åka hem och sätta mig framför datan, som jag fortfarande sitter framför. Startade bloggen, lyssnar på music och spelar poker. Det är så man fördriver en dag om man har tråkigt och är lite sjuk. Det är nog dagen i sin helhet...
CiaoCiao// Christian

Fick en idé! KASCHING!

Var idag på jobbet och funderade om Facebook verkligen var det ända stället man kunde kommunicera om vad som har hänt under dagen? Eller om man bara rent allmänt vill säga någonting som man har att lätta. Då fick jag en idé, och KASCHING sa det! EN BLOGG. Det är det vad jag ska fixa när jag kommer hem. Och visst det är int helt vanligt med att killar sitter hemma och uppdaterar vad som hänt i deras liv med mera, men det ska det bli ändring på för Christian Hjerpe :)
Lite info om vad ni kommer få höra "on da blogg", är bland annat vad jag gör om dagarna, dagens vits, dagens låt eller dagens ord. Ni har mycket att se fram emot om ni stannar kvar och följer bloggen! :) Hahaha

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0