ÅHRS - 3B! :)

Nu har skolan dragit igång igen och har fått en riktigt skön klass! En del nya ansikten och en del andra som man är mer bekanta med. Vissa piggar upp en på morgonen med sitt "Skaka Rumpa", andra säger inte så mycket men har sköna historier om kattor och bilar ändå.
KulKulKul
Nu har vi gått i skolan med varandra i 2 veckor och har skapat ett band i klassen som är starkt som en kondom! Är inte missnöjd överhuvud taget om hur klasserna blev indelade, utan tycker vi har fått en bra grupp med många olika personligheter. Har haft teori i 1 vecka och sedan kök 1 vecka. Är indelat så för våran del som delvis är skönt, men kan anses negativt också då man kan glömma bort det teoretiska då man står i köket en vecka i sträck. Men detta ska nog hålla ivarjefall ända fram till:
JulJulJul
Nu är det heller inte så långt kvar tills då man kan räknas som 18-ÅRING! Man kan knappt fatta att man snart ska kunna gå ut på krog och dricka ett par öl med ett par sköna lirare brevid sig. Det ända negativa är väl att man fyller år på Måndagen. Men det blir ändå att gå ut och ta ett par. Är sjukt taggad också på att dra hem till Sthlm just på måndagen för att kolla på Hammarby-Jönköping Södra då Bajen firar att man har haft sångtraditionen på Söderstadion sedan 1970 med ett stort fett tifo. Men får väl bli att man kollar den på tv om den sänds någonstans på Åland. Kanske i ett gammalt:
SkjulSkjulSkjul
Det är bara att komma till Dinos om ni ska med och dricka på måndagen strax efter klockan 4 och slå er ner och dricka med det gäng jag drar med mig dit, ha en trevlig stämning och snacka om allt mellan himmel och jord. Så kom dit och slå er till bords! :D



Peace Out Motherfuckers// CRIS!

Sista arbetsdagen - Skolan börjar på måndag!

Dudes, what up?

Har nu hunnit med allt möjligt denna sista vecka innan skolan börjar. Jobbade måndag, men försovning som vanligt, sedan på måndagskvällen så åkte jag över till Åland för att skriva omprov och han umgås en del med Ronnie och åkte runt i hans sprojlans nya bil. På tisdagen, då jag sku ha skrivit omproven, lyckades jag i vanlig ordning att försova mig igen, och resan över kändes ganska onödig. Gick istället runt på stan och träffade Knights, KalleBalleLingonSkalle, Micha och Ninnie, snackade lite om allt möjligt.
Åkte sedan tillbaka till Sthlm för att gå och lägga mig. Men NEJ! Ändrade planerna ganska snabbt för det var lite partie hos Matilda och jag, Sebbe & Davve drog dit, träffade alla möjliga personer som var bra sällskap. Ända problemet var att jag sku upp och jobba dagen efter. Så tänkte först dygna och åka direkt från festen till jobbet. Men vid fyra så blev vi utkörda därifrån då päronen skulle komma hem vilken sekund som helst. Går hem med sällskap av Davve och Angi och hoppas på att dem kan hålla mig sysselsatta tills jag sku på jobb. Men icke sa Glenn. Dem var trötta och jag for också hem för att vara uppe ungefär 1 ½ timme till och sedan fara på jobb. Men var faktiskt ganska trött och att sova dem små timmarna var jävligt lockande. Sagt och gjort vaknar jag sedan upp av att chefen Honken ringer upp till mig och frågar vart jag är 07.05, då jag ska normalt vara på jobb 07.00... Vipsgrädde va det sa var jag på jobbet med arbetskläderna på. Dock 50 minuter försenad och jävligt trött, men det fungerade.
Så idag var det dags att verkligen INTE komma försent för är inte alls bra denna vana jag har printat in i huvet om att komma försent. Så var bara 10 minuter sent till jobbet idag. Bra jobbat CRIS!

Så imorrn då är det sista arbetsdagen på Vågen. Otroligt skönt att detta sommarjobb är över och att skolan börjar igen! Får se vilka man hamnar med när man sitter där i ÅHRS på måndagsmorgonen.
Men imorrn så får man väl anstränga sig genom att köpa någon tårta eller nåt med lite firande med en bärs kanske, får se lite. Sedan så har jag lovat att bjuda alla i personalen på bärs om jag kommer försenad till jobbet imorrn. Fan då är det ju prestige i att gå upp imorrn och kommer ju verkligen att tagga till en att komma till jobbet i tid! :D
Sedan efter jobbet och allt blaha blaha så ska jag faktiskt över till Åland på en avskedfest för Malin Fredrika Helmi Lindqvist! Haha!
Har sedan jag träffade henne lärt mig hennes mellannamn, och hon kan mina. Så varje gång vi träffas är det lika kul och se ifall man kan varandras namn. (Internt)

Sedan när helgen är över så börjar man skolan igen. Hoppas den börjar segt med ganska mjuk start så man slipper jobba ihjäl sig direkt från start. Men det blir säkert skit nujjz!



Men nu ska jag snart gå och lägga mig för att inte försova mig. Annars blir det en riktigt dyr nota för min del med alkohol köp för fler.
Men innan dess så kommer det några låttips som är sköna!!

R.I.O. – Serenade - Radio Edit
Alphabeat – Hole In My Heart
HOFFMAESTRO – The Storm
Savage – Swing

Peace Out Motherfuckers// CRIS!


1 Vecka tills skolan börjar igen. 3 Veckor tills jag blir 18! :D

Halloj!

Nu var det riktigt länge sedan jag skrev på bloggen, men jag orkar inte riktigt engagera mig nu när man är ute för det mesta med kompisar och jobbar för fulla muggar! Så nu kommer det ett inlägg om vad som har hänt de senaste veckorna. :P

RockOff veckan var riktigt nujjz och värd vart enda öre som jag slösade. (Till viss del)
Sedan så kom jag hem för att jobba och dra igång fotbollssäsongen igen. Man märker verkligen hur dålig kondition man får under sommaren då man inte orkar dra igång någon sorts träning själv. Så blev ett träningspass i torsdags, och sedan match mot Segeltorp på fredagen.
Fick startposition på vänsterbacken. En lite ovan position, men vad gör man inte för att få spela?
Redan vid första boll beröringen så har jag sökt in mig mot mitten och får bollen efter en pass från Sebastian på kanten som studsar lite. Drar till med skott, ungefär 25 meter från mål. Får en bra träff som får en skön bana precis mellan ribban och målvaktens händer. 1-0 redan efter 2-3 minuter.
SKÖNT!
Vi håller i vår ledning länge och vi kan spela runt ganska bra, men slarvar lite med uppspelen och dem vinner tillbaka bollen lite för lätt och kommer i en del kontringar som blir farliga. Efter 35 minuter så är jag högt upp från min vänsterbacksposition och Segeltorps anfallare springer runt mig och kommer rent mot målvakten och pangar in 1-1 med ett hårt pressat skott strax under ribban.
TUNGT!
Det blir lite böljande spel sista 10 av halvleken men vi kommer inte till några riktigt farliga lägen. Men vi har ett kryss i paus och är ganska nöjda med det, men inte vårat eget spel.
Andra halvleken börjar och den fortsätter som första med kontringar åt olika håll, men inget av lagen tar vara på sina chanser. Jag blir lite seg i andra och byts ut efter 55 minuter. Vi har bara 2 avbytare som är speldugliga och det är Jag & Riasat.
Sebbe får kramp och måste byta av, och jag frågade strax innan han fick just kramp ifall jag skulle kunna få spela anfallare sista 10 ifall vi inte hade gjort något mål. Men fick nu istället byta av mot Sebastian med 25 minuter kvar att spela av matchen. Lite mera vanare position och fick boll på boll att jobba på och det betalade sig till slut med 15 minuter kvar att spela.
En lång svepande boll mot Olin som tar emot den och det råder viss kalabalik i Segeltorps backlinje. Bollen blir fri och både jag och målvakten rusar mot bollen. Målvakten slänger sig, men får fram en tå lite före och den rullar retfullt in på vänster sida om målvakten. 2-1!
HÄRLIGT!
Vi spelar sedan med en del stress i laget och dem kommer till en del farliga chanser men inget som går in i mål. Utan vi håller våran ledning matchen ut, och blir lite av en match-hjälte med mina 2 gjorde mål. Otroligt skönt att få göra dem där 2 målen och även få vinna matchen. Mentalt viktigt för våran del.


Jag i en tidigare match under säsongen!

Nu med 1 vecka kvar tills skolan börjar igen så är det enormt pirrigt och se vilka man får i sin klass. En del vet man att kommer gå i samma klass, men inte alla. Kommer vara kul att stiga in på ÅHRS den 16:e Augusti och få höra när lärarna ropar upp namnen på dem som kommer få gå samma klass. 1 år med några främmande ansikten och 1 år med en del mer välkända sådana.
Men ännu har jag kvar en arbetsvecka som måste slutföras innan jag kan börja tänka på skolan igen. Men kommer även sakna alla dem jag har jobbat med på Restaurang Våg, och måste även tacka Micke (kompis) som gav mig den möjligheten att få testa på att jobba på Våg, och Anders (köksmästaren) som gav mig chansen att jobba där en hel sommar med en del nya erfarenheter, men också några nya vänner och arbetskollegor. Tycker faktiskt det har gått riktigt bra att jobba där och att i början få stå och göra sallader dagarna i ända är saker man får ta för att sedan ta chansen att stå i "luckan" och lägga upp maten till gästerna och vara nöjd med den mat man serverar till gästerna.
Får tacka alla som har jobbat på Våg och gjort min sommar till ett rent nöje att stiga upp klockan 5/6 varje dag och pallra mig till jobbet för att arbeta. Men det har varit värd all möda och besvär till de pengar även har fått för allt slit!
TACK!
Men nu ska man gå och lägga sig så man orkar upp imorrn för att sedan åka till Åland på kvällen och skriva omprov dagen efter. Så jag inte gör som förra gången och försover mig till omtentan och får åka hem utan att ha gjort ett enda prov.


Så här kan tillexempel maten se ut på Våg.

Peace Out Motherfucker & G'Night! //CRIS!





RSS 2.0