ÅHRS - 3B! :)

Nu har skolan dragit igång igen och har fått en riktigt skön klass! En del nya ansikten och en del andra som man är mer bekanta med. Vissa piggar upp en på morgonen med sitt "Skaka Rumpa", andra säger inte så mycket men har sköna historier om kattor och bilar ändå.
KulKulKul
Nu har vi gått i skolan med varandra i 2 veckor och har skapat ett band i klassen som är starkt som en kondom! Är inte missnöjd överhuvud taget om hur klasserna blev indelade, utan tycker vi har fått en bra grupp med många olika personligheter. Har haft teori i 1 vecka och sedan kök 1 vecka. Är indelat så för våran del som delvis är skönt, men kan anses negativt också då man kan glömma bort det teoretiska då man står i köket en vecka i sträck. Men detta ska nog hålla ivarjefall ända fram till:
JulJulJul
Nu är det heller inte så långt kvar tills då man kan räknas som 18-ÅRING! Man kan knappt fatta att man snart ska kunna gå ut på krog och dricka ett par öl med ett par sköna lirare brevid sig. Det ända negativa är väl att man fyller år på Måndagen. Men det blir ändå att gå ut och ta ett par. Är sjukt taggad också på att dra hem till Sthlm just på måndagen för att kolla på Hammarby-Jönköping Södra då Bajen firar att man har haft sångtraditionen på Söderstadion sedan 1970 med ett stort fett tifo. Men får väl bli att man kollar den på tv om den sänds någonstans på Åland. Kanske i ett gammalt:
SkjulSkjulSkjul
Det är bara att komma till Dinos om ni ska med och dricka på måndagen strax efter klockan 4 och slå er ner och dricka med det gäng jag drar med mig dit, ha en trevlig stämning och snacka om allt mellan himmel och jord. Så kom dit och slå er till bords! :D



Peace Out Motherfuckers// CRIS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0